ANUNT IMPORTANT!!! DIGITALIZAREA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE

     Pentru că ne-am dorit să venim în ajutorul cetăţenilor imbunătăţind accesul la informaţiile şi serviciile oferite de administraţia publică, printr-o deservire rapidă şi eficientă, am finalizat Proiectul  de DIGITALIZARE A SERVICIILOR oferite de Primăria Comunei Oniceni.

           Componenta principală a proiectului de digitalizare este reprezentată de posibilitatea de a avea acces ONLINE la evidenţa bunurilor pe care cetăţenii le au înscrise în ROLUL FISCAL şi  posibilitatea de PLATĂ ONLINE a impozitelor şi taxelor de orice tip prin platforma YOURPAY.RO disponibilă pe site-ul primariei www.comunaoniceni.ro.

         De asemenea, platforma EDIGITALIZARE.RO permite înregistrarea online a oricărui tip de cerere (urbanism, registrul agricol, taxe şi impozite),  unde după înregistrare, se va primi pe email un număr de înregistrare şi se va putea verifica statusul cererii, scurtând astfel timpii de aşteptare şi aglomerare la sediul primăriei.

         Sperăm că am venit în ajutorul cetăţenilor care lucrează în timpul programului cu publicul al instituţiei noastre, sau sunt plecaţi în afara ţării şi nu se pot deplasa la sediul primăriei.

Share This:

Bookmark the permalink.